Cautare

350 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri" (2.95 secunde)
Tone de documente desecretizate, mai ales in ultimii ani, stau marturie ca, in aceasta perioada, nenumarate proiecte, majoritatea secrete, ale structurilor militare ale marilor puteri, dar si din alte tari, au fost consacrate culegerii si investigarii cazurilor raportate.
In cadrul unei conferinte sustinute in cursul zilei de miercuri, presedintele Partidului Republican din Romania, Gheorghe Dinu a criticat punctul de vedere exprimat de Consiliul Superior al Magistraturii in legatura cu gratierea individuala acordata de Traian Basescu celor trei tineri ce executau o pedeapsa pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri sustinand ca institutia gratierii este un atribut exclusiv al presedintelui Romaniei prevazut de Constitutie.
Ofiteri din serviciile secrete si comandantii militari britanici au acuzat SUA ca submineaza politicile britanice din Afganistan si Irak, dupa ce au contribuit la schimbarea din functie a unui aliat al britanicilor din provincia Helmand.
"Se urmareste debarcarea premierului si inlocuirea lui cu Theodor Stolojan", a precizat Dan Voiculescu. Liderul conservatorilor a mai spus ca PC va vota Codul Penal in forma aprobata de Parlament si, mai mult, va cere pedepse mai mari pentru santaj, coruptie, pedofilie, trafic de droguri.
PC intentioneaza sa depuna la Parlament saptamana viitoare un proiect de lege care sa interzica infractorilor romani sa mai paraseasca tara o perioada de zece ani dupa ce si-au ispasit pedeapsa pentru crima, viol, talharie, proxenetism si pentru alte fapte grave.
Deputatul PSD Catalin Voicu a declarat joi, inaintea sedintei CExN, ca este recomandat pentru desemnarea ca ministru al Adminsitratiei si Internelor, de faptul ca provine din lumea Internelor, avand expertiza necesara pentru acest domeniu, el apreciind, insa, ca poate castiga, dar si pierde.
Dupa ce Elena Basescu a promis la Ploiesti legalizarea drogurilor, Crin Antonescu s-a enervat si a exclamat: ... Sa ia niste droguri usoare!
De la table electronice si dusuri cu masaj pentru elevi, la ateneu satesc si televiziune locala, toate se nasc aici peste noapte, gratie unor proiecte europene istete. ... Nu am plecat la Prundeni cu ideea de a compune un articol primariei si stapanului ei, Ion Horascu.
000 de politisti de frontiera au fost mobilizati pe litoralul Marii Negre si in Delta Dunarii, dar si in alte zone turistice ale tarii, pentru prevenirea actelor de coruptie, contrabanda sau evaziune fiscala.
Presedintele Traian Basescu sustine un Pact National pentru protectia sociala care sa fie insusit de toate partidele si de societatea civila.
Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu a declarat in legatura cu propunerea presedintelui Traian Basescu vizand organizarea unui referendum pentru Parlamentul unicameral, ca, "seful statului a pierdut complet ordinea si sensul prioritatilor economice si sociale." "Traian Basescu este tot mai greu de recunoscut in ultima vreme - dl Basescu avea totusi un simt politic care ii spunea ce este important si cand.
Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu a declarat, cu referire la intentia presedintelui Traian Basescu de a dizolva Parlamentul dupa 7 decembrie, ca, "declaratiile sunt facute la nervi si disperare si nu trebuie bagate in seama.
Organizatia Ultimii Patrioti a lansat un manifest cu titlul "Nu votati Basescu!" si avand subtitlul "Nu votati neamprostia, hotia si demagogia!". Puteti citi in continuare cele 14 motive temeinice pentru a nu vota un politician demagog, populist, afacerist, corupt, incult, mitocan, fariseu, betiv si scandalagiu.
Solistul trupei Holograf si realizatorul TV Dan Bittman a fost numit consilier al ministrului Finantelor Publice (MFP) pe probleme privind imaginea institutiei in randul populatiei. ... Bittman fiind o persoana populara si care nu este legata de minister, vom putea avea o opinie obiectiva privind imaginea ministerului.
Potrivit publicatiei "Standard", cu aproximativ zece zile in urma, serviciile de spionaj au interceptat convorbiri telefonice si intalniri ale unor personalitati-cheie, descoperind cel mai recent plan de asasinare a lui Borisov, in schimbul a 400.000 de euro.
Echipe mixte interministeriale controleaza "magazinele de vise" Ministrul Administratiei si Internelor, Constantin Traian Igas, a prezentat in Guvern o informare privind activitatile desfasurate in judete si Municipiul Bucuresti pentru limitarea comercializarii, utilizarii si consumului de substante cu efecte psihoactive.
Voiculescu - suspendarea presedintelui declansata si la initiativa cetatenilor Fondatorul PC Dan Voiculescu face, pe blog, un "apel catre Romania tacuta" pentru a se mobiliza si a demara strangerea de semnaturi pentru revizuirea Constitutiei inclusiv in sensul introducerii posibilitatii ca suspendarea presedintelui sa poata fi declansata si la initiativa unui milion de romani.
De cateva zile Romania a devenit din nou, daca mai era cazul, subiect fierbinte de dezbatere nestavilita pe scena politica europeana si, mult mai apriga, pe cea mioritica.
Episcopul reformat cere "puterilor romanesti dintotdeauna" sa ceara iertare maghiarilor pentru "pacatele pe care le-am suferit in epocile post-Trianon si post-comunism".
Nu este 100% ireversibil, dar si dupa aderare lucrurile vor continua sa se schimbe.“ Jonathan Scheele a inceput sa vorbeasca despre Romania spunand ca „aici orice membru al Guvernului spune ca aderarea la UE este prioritatea zero“.
google-analytics.com